zondag 22 mei 2011

Kampioentje

Zaterdag was het dan zo ver. We hadden alle wedstrijden tot nu toe gewonnen en waren al kampioen maar die laatste wedstrijd wilden we natuurlijk ook winnen. We moesten tegen Zwart-Wit uit Delden. Zij stonden 2e net onder ons.
We begonnen de wedstrijd goed. Binnen een minuut was het 1-0 en vrij snel daarna 2-0, maar daarna hield het op en kwam Zwart-Wit met 2-1 en 2-2. Het was rust. Even ranja drinken en weer verder, maar dat ging niet zo goed Zwart-Wit kwam op 2-3. De laatste 10 min. mochten Nadieh en Job er weer in er werden meer lange ballen gespeeld en we kregen genoeg kansen voor de 3-3 maar dat lukte niet. In de laatste minuut kreeg Eline een bal in haar gezicht. Een paar traantjes maar ze ging toch verder. Wij mochten de bal uitnemen en die werd gegooid naar Eline die vrij onder de paal stond. Ze kon schieten en het was 3-3. De wedstrijd was afgelopen. Gelukkig nog gelijk we zijn nu echt kampioen. We kregen allemaal een zakje snoep en een moeie medaille. In de kantine stond heerlijke patat voor ons klaar.

1 opmerking:

  1. hallo Jannie
    ik had het adres gekregen van jou en kijk nu net even op de site, erg leuk vooral de foto van gisteren van de kampioentjes met de handoeken, ze zijn erg mooi en Eline is er erg blij mee en iedereen heeft hem al gezien en dan word er bij verteld dat mijn eigen trainster Jannie hem zelf heeft gemaakt. Dus Jannie hartelijk dank voor dit mooie aandenken. Groeten Thea Bulthuis

    BeantwoordenVerwijderen