zaterdag 16 december 2017

Nieuwe aanwinst

Zaterdag 25 november ben ik naar de handwerkbeurs in Nieuwegein geweest. Huissteden stond daar ook. Ik wilde wat weten over een andere borduurmachine. Toen het niet zo druk was bij zijn stand ben ik het gaan vragen. De borduurmachine waar ik wat over wilde weten rade hij mij af. Maakt veel te veel lawaai, is niks als je in de huiskamer naait. 
Nog wat verder praten en bij andere machines kijken. Ze waren aan het demonstreren met Bernina naai en borduurmachines. Die kosten wel heel veel.
Hij liet er een zien die had hij ook 2e hands. Voor een hele antrekkelijke prijs. Toch ben ik weg gelopen. Het is een heel bedrag waar ik wel eerst over na wil denken.

Veel bedenktijd had ik niet nodig. Hij bood een mooi bedrag voor mijn machines. 
Afgelopen maandag zou ik de machine omruilen maar het sneeuwde een beetje heel erg in Nederland. Om dan helemaal naar Nieuwegein te rijden voor mijn plezier!!

Gisteren ben ik naar Nieuwegein gereden om mijn machine op te halen.


Als een kind zo blij met mijn nieuwe aanwinst. Gisteravond het borduren uitgeprobeerd. Vandaag aan het meanderen met de BSRvoet. Misschien dat ik nu toch meer met de machine ga door quilten.Vorig jaar deze kerstboom gemaakt. Nu aan het doorquilten.


1 opmerking:

  1. Hiv-ziekte voor de laatste 3 jaar en had pijn die moeilijk te eten was en hoest zijn nachtmerries, vooral het eerste jaar. In dit stadium is het immuunsysteem ernstig verzwakt en het risico van het oplopen van opportunistische infecties is veel groter. Niet iedereen met HIV zal echter doorgaan met het ontwikkelen van AIDS. Hoe eerder u wordt behandeld, hoe beter uw uitkomst zal zijn. Ik begon met ARV om vroegtijdige dood te voorkomen, maar ik geloofde in God dat ik ooit zou worden genezen. Als een Hiv-octrooi adviseren wij om antiretrovirale behandelingen te nemen om onze kans te verkleinen van het verzenden van het virus naar anderen, een paar weken geleden kwam ik op zoek op het internet als ik informatie over Hiv-behandeling met kruidengeneeskunde kon krijgen, op mijn zoektocht zag ik een getuigenis van iemand die is genezen van Hiv haar naam was Achima Abelard en ander Herpes Virus patent Tasha Moore gaf ook getuigenis over deze zelfde man, genaamd Dr. Itua Herbal Center. Ik was ontroerd door de getuigenis en ik nam contact met hem op via zijn Email.drituaherbalcenter@gmail.com We praatten en stuurde me een flesje kruiden Geneeskunde Ik dronk het zoals hij mij opdroeg. Na het te hebben gedronken, vroeg hij me om een ​​test uit te voeren dat ik mijn lijdensweg met het Hiv-octrooi heb beĆ«indigd. Ik ben genezen en vrij van Arv Pills. Ik ben hem altijd dankbaar Drituaherbalcenter . Hier zijn contactnummer +234 8149277967 ... Hij verzekert mij dat hij de volgende ziekte kan genezen .. Haar, kanker, herpesvirus, ziekte van Lyme, epilepsie, blaaskanker, colorectale kanker, borstkanker, nierkanker, leukemie, longkanker, non-hodgkin lymfoom, huid Kanker, Lupus, Baarmoederkanker, Prostaatkanker, fibromyalgie, ALS, Hepatitis, Copd, ziekte van Parkinson. Genetische ziekte, Fibrodysplasia-ziekte, Fibrodysplasia Ossificans Progressiva, Fluoroquinolone-toxiciteitssyndroom, Lever / Nier Inflammatoire, onvruchtbaarheid, darmziekte, ziekte van Huntington, Diabetes, Fibroid...

    BeantwoordenVerwijderen