zaterdag 16 december 2017

Nieuwe aanwinst

Zaterdag 25 november ben ik naar de handwerkbeurs in Nieuwegein geweest. Huissteden stond daar ook. Ik wilde wat weten over een andere borduurmachine. Toen het niet zo druk was bij zijn stand ben ik het gaan vragen. De borduurmachine waar ik wat over wilde weten rade hij mij af. Maakt veel te veel lawaai, is niks als je in de huiskamer naait. 
Nog wat verder praten en bij andere machines kijken. Ze waren aan het demonstreren met Bernina naai en borduurmachines. Die kosten wel heel veel.
Hij liet er een zien die had hij ook 2e hands. Voor een hele antrekkelijke prijs. Toch ben ik weg gelopen. Het is een heel bedrag waar ik wel eerst over na wil denken.

Veel bedenktijd had ik niet nodig. Hij bood een mooi bedrag voor mijn machines. 
Afgelopen maandag zou ik de machine omruilen maar het sneeuwde een beetje heel erg in Nederland. Om dan helemaal naar Nieuwegein te rijden voor mijn plezier!!

Gisteren ben ik naar Nieuwegein gereden om mijn machine op te halen.


Als een kind zo blij met mijn nieuwe aanwinst. Gisteravond het borduren uitgeprobeerd. Vandaag aan het meanderen met de BSRvoet. Misschien dat ik nu toch meer met de machine ga door quilten.



Vorig jaar deze kerstboom gemaakt. Nu aan het doorquilten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten