zondag 24 december 2017

Kerstfeest op de basisschool

Dit jaar zit onze jongste in groep 8 van de basis school. De oudste ging in 2004 voor het eerst naar school.

Dat betekend dit jaar voor het laast handenarbeid geven op de basisschool, voor de laatste keer de kinderen van groep 5 & 6 leren korfballen om mee te doen aan het schoolkorfbaltoernooi.
Voor de laatste keer kerstfeest op de lagere school en voor mij dan ook voor de laatste keer trompet spelen tijdens het kerstfeest in de kerk.

Dit jaar werden er foto's en filmpjes gemaakt die weer op facebook en youtube zijn geplaatst.

https://m.youtube.com/watch?t=22s&v=bVdGh-4033E

Groep 7/8 van de Kluinveenschool


Ik speel al 5 jaar niet meer in een orkest. Ik moest mijn trompet van zolder halen. Maar het is net als fietsen....je verleerd het nooit. 

2 opmerkingen:

 1. Kleine kinderen worden groot, en je jongste mag straks naar het voorgezet onderwijs.
  Nu maar op andere tijden op je trompet spelen.
  Fijne dagen.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hiv-ziekte voor de laatste 3 jaar en had pijn die moeilijk te eten was en hoest zijn nachtmerries, vooral het eerste jaar. In dit stadium is het immuunsysteem ernstig verzwakt en het risico van het oplopen van opportunistische infecties is veel groter. Niet iedereen met HIV zal echter doorgaan met het ontwikkelen van AIDS. Hoe eerder u wordt behandeld, hoe beter uw uitkomst zal zijn. Ik begon met ARV om vroegtijdige dood te voorkomen, maar ik geloofde in God dat ik ooit zou worden genezen. Als een Hiv-octrooi adviseren wij om antiretrovirale behandelingen te nemen om onze kans te verkleinen van het verzenden van het virus naar anderen, een paar weken geleden kwam ik op zoek op het internet als ik informatie over Hiv-behandeling met kruidengeneeskunde kon krijgen, op mijn zoektocht zag ik een getuigenis van iemand die is genezen van Hiv haar naam was Achima Abelard en ander Herpes Virus patent Tasha Moore gaf ook getuigenis over deze zelfde man, genaamd Dr. Itua Herbal Center. Ik was ontroerd door de getuigenis en ik nam contact met hem op via zijn Email.drituaherbalcenter@gmail.com We praatten en stuurde me een flesje kruiden Geneeskunde Ik dronk het zoals hij mij opdroeg. Na het te hebben gedronken, vroeg hij me om een ​​test uit te voeren dat ik mijn lijdensweg met het Hiv-octrooi heb beĆ«indigd. Ik ben genezen en vrij van Arv Pills. Ik ben hem altijd dankbaar Drituaherbalcenter . Hier zijn contactnummer +234 8149277967 ... Hij verzekert mij dat hij de volgende ziekte kan genezen .. Haar, kanker, herpesvirus, ziekte van Lyme, epilepsie, blaaskanker, colorectale kanker, borstkanker, nierkanker, leukemie, longkanker, non-hodgkin lymfoom, huid Kanker, Lupus, Baarmoederkanker, Prostaatkanker, fibromyalgie, ALS, Hepatitis, Copd, ziekte van Parkinson. Genetische ziekte, Fibrodysplasia-ziekte, Fibrodysplasia Ossificans Progressiva, Fluoroquinolone-toxiciteitssyndroom, Lever / Nier Inflammatoire, onvruchtbaarheid, darmziekte, ziekte van Huntington, Diabetes, Fibroid...

  BeantwoordenVerwijderen