vrijdag 12 september 2014

Eindelijk

Ik werd door verschillende mensen aangesproken dat mijn blog de laatste tijd niet werd bijgewerkt. 
Nu eindelijk weer een berichtje.

 Ik heb de laatste tijd wel heel veel gedaan, maar dan vergat ik foto's te maken of ik vond het niet leuk genoeg om te plaatsen.

Vorige week vrijdag ben ik met een bus vol dames naar te quilt tentoonstelling in Arnhem geweest. Het was een hele gezellige dag. We hadden een mooie luxe bus. Tijdens de terug reis kwamen er natuurlijk allerlei aankopen op tafel.  Een aantal dames hadden lapjes gekocht voor de mystrynight van vanavond. Ik had al lapjes gekocht.


Vanavond is de mystrynight. We hebben naast het uitzoeken/kopen van lapjes hebben we ook huiswerk gekregen. De lapjes moeten we thuis al snijden.


Gisteren ben ik er mee bezig geweest. Bij iedere kleur heb ik een stukje stof geplakt. We moesten er wel de tijd voor nemen stond in de brief. Nou dat was ook zo. Het ene rechthoekje moest linksom schuin doorgesneden en de andere weer rechtsom. Volgens mij heb ik het goed gedaan. Maar daar komen we vanavond pas achter. 

Ik had mijn lapjes gesneden en gestreken en dan, in zakjes doen; dan heb ik tig zakjes nodig. Ergens had ik nog een doos met vakjes maar daar zaten natuurlijk la lapjes in van een ander project.

Doos leeg gemaakt en zo kan ik vanavond mooi naar de mystrynight.

Nu nog even iets lekkers maken, we gaan natuurlijk niet alleen quilten, we gaan ook lekker eten. Iedereen neemt iets lekkers te eten mee.
Ik zal vanavond mijn fototoestel meenemen om foto's te maken zodat ik in mijn volgende blogje kan laten zien hoe het was.

Ik heb er veel zin in.QuiltmiepGeen opmerkingen:

Een reactie posten