zondag 2 september 2012

Afgelopen week hard gewerkt aan een speel kleed. Gisteren zijn we naar Eindhoven geweest. Op familie bezoek. In april zijn ze voor de eerste keer opa en oma geworden van een kleindochter. Toch heb ik er voor gekozen een voetbal speel kleed te maken. Ze zijn er helemaal gek van voetbal. Als wij daar op visite zijn wordt er ook altijd over voetbal 'PSV' gepraat of op TV naar gekeken. Albert en Ruben zijn ook al een aantal keren met hun naar een wedstrijd geweest.


Ik heb heel veel logo's om te borduren met de naaimachine. Ik heb er een aantal uitgekozen om op het kleed te borduren. Iets wat ik vergeten ben op de foto te zetten maar de achter kant is PSV stof. In het midden staan, volgens de mannen hier in huis, de 2 mooiste clubs van Nederland. Job is voor Heracles en Ruben voor PSV.

************************************************

Mirjam en ik zijn vrijdag naar de Knots Gekke kaarten dagen in de IJsselhallen in Zwolle geweest. Ik was er al een paar keer eerder geweest. Vrijdag vond ik het niet echt druk maar dat vond ik niet erg. Ik kon overal op m'n gemak naar kijken. Mirjam had bij binnenkomst een strippenkaart gekregen waarmee ze 3 workshops kan doen. 


Ze is begonnen met het versieren van een doosje met stickers. Daarna zijn we eerst weer over de beurs gaan lopen. Nadat we gezellig koffie en fristi hadden gedronken zijn we weer verder gelopen. Op weg naar de volgende workshop. Weer een doosje versieren, deze keer met een speciale klei. Het doosje is voor oma. Ik heb hier alleen geen foto van gemaakt.

Weer verder over de beurs gelopen. Bij verschillende stand kun je tegen betaling ook workshops doen. Misschien gaan we dat ook nog wel doen. Eerst onze laatste workshop van de strippenkaart. Ze wil een puzzel verven. Mirjam heeft nu alle 3 de workshops gedaan en nu krijgt ze ook nog een verassing tasje mee naar huis


We hebben inmiddels alles op de beurs gezien. We gaan er nog een keer over om een paar dingetjes te kopen en een leuke workshop te zoeken om te doen. 


Mirjam kiest voor het maken van een mooie stempelkaart. De mevrouw achter de kraam heeft haar een beetje geholpen. Papier snijden heeft Mirjam nog nooit gedaan maar samen lukte het best.

Nu is het tijd om naar huis te gaan. Thuis wilde Mirjam eigenlijk direct wel kaarten maken met stempels en ik zelfde wilde mijn gekochte spulletjes ook wel uitproberen maar we moesten 's avonds weer op visite. Nog even geduld.

1 opmerking:

  1. Origineel, dat quiltje. Echt heel leuk.
    Wat is Mirjan leuk en serieus aan het workshoppen. Enig dat ze dat leuk vindt!

    BeantwoordenVerwijderen