maandag 9 april 2012

Weer een stap verder

Weer een stapje verder. Ik heb de quilt deze keer gewoon op de grond in de huiskamer geregen. De stoel en tafel aan de kant. De hond moet in de mand blijven.

De rand er omheen is een idee van Paulien, van Ity's kleinvakheukske. Ik moest er een rand om heen hebben waar niet zoveel werk in zat. Ik wilde flying geese of gewoon vierkantjes en Paulien kwam met dit idee. Je hebt maar 1 mal nodig. De rand is nu een slinger met vlaggetjes.

Inmiddels ben ik begonnen met quilten. Lekker op de bank TV kijken en dan quilten.


Zo werd er gisteren bij ons TV gekeken. Ruben is PSV fan en Job is Heracles fan. Albert heeft een seizoens kaart van Heracles en gaat naar de meeste thuiswedstijden. Om de beurt mag een van de jongens mee. Vorig jaar heb ik voor allebei het logo op een sweater geborduurd.

Zaterdag 14 april gaat Ruben met Albert naar de wedstrijd PSV-AZ. Albert is pas naar een wedstijd geweest van PSV. Ze hadden met het werk kaartjes gekregen. Ruben mocht eigenlijk ook mee maar het was een kaartje voor de VIP room en dan moet je 12 jaar zijn en dat is Ruben nog niet. Nu heeft dat bedrijf waar ze kaartjes van hadden gekregen er voor gezorgd dat Albert met Ruben naar een andere wedstrijd mag.

2 opmerkingen:

  1. Ik vind die rand helemaal super!! Past er geweldig bij. Ik ben weg van dit quiltje.
    En dan die 2 jongens. Een verdriet, ander blij natuurlijk. Best moeilijk. Maar wat enig dat je die logo's geborduurd hebt voor ze en helemaal gaaf natuurlijk dat ze beiden naar een wedstrijd meemogen!

    BeantwoordenVerwijderen