dinsdag 3 april 2012

Mooi he!!!! Ik durf het bijna niet hard op te zeggen maar ik ben eigelijk wel een beetje trots dat het zo goed gelukt is. In eerste instantie ben ik gewoon vlaggen gaan maken. Vorige week heb ik dat wat ik klaar had op de grond gelegd en gekeken hoe ik het hebben wilde en wat ik dan nog moest maken. Een schema tekening gemaakt op papier. Ik moest nog 10 kleine vlaggen en 2 midden maat. Vanmorgen de laatste vlag gemaakt. De randen er om heen gezet. De top is nog niet groot genoeg. Er komt nog een mooie rand om heen daar ga ik morgen aan beginnen. Vanavond het patroon tekenen en morgen aan het naaien.

9 opmerkingen:

 1. mooi hoor neem je hem mee volgende week? naar de bee
  groet ineke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgende week ben ik er niet. Ik moet een wedstrijd korfballen.

   Verwijderen
 2. Karin Nederhoff3 april 2012 om 21:59

  Hoi Jannie, wat is-ie mooi geworden!
  groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige quilt hoor, het neefje zal er zeker blij mee zijn !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem geweldig!! Heb je hem via een patroon of zelf getekend? Ik heb nog nooit zoiets gezien. Succes met het afmaken van de rand.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heleen Pinkster heeft een boek uit gegeven met daar in allemaal patronen rondom het thema feest. Daar staan een aantal vlaggen patronen in. Die kun je dan in allerlei kleuren maken. Het ontwerp van de quilt heb ik zelf bedacht.

   Verwijderen
 5. Janny hij ziet er schitterend uit, terecht dat je trots bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Janny, ik vind je vlaggenquilt heel erg mooi, vooral de kleuren komen goed tot zijn recht ! Daar mag je met recht heel erg trots op zijn. Misschien kun je hem nog laten zien op de bee in Wierden.
  Hartelijke groet, Jilly Kippers

  BeantwoordenVerwijderen