woensdag 18 april 2012

deze week is omgevlogen

Morgen is het al weer een week geleden dat ik het telefoontje kreeg. Gisteren hebben we oma begraven. De kerk zat helemaal vol. Er waren rond de 300 mensen in de kerk. Met concoleren nog iets meer. Bij de koffietafel waren ook nog 140 mensen. Goed te merken dat er zoveel mensen hun medeleven tonen.


Zo ziet mijn kast er op dit moment uit. Mijn schoonvader heeft heel veel kaarten gekregen, maar wij ook. Ik denk dat er meer dan 60 kaarten staan.
Langs deze weg wil dan ook iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook zijn medeleven heeft getoond. Kaarten, mailtjes berichtjes op facebook en op de weblog maar ook de handen in de supermarkt of op het schoolplein.

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat er zoveel lieve belangstelling was. Dat is zó belangrijk. Ik denk dat je nu best moe zal zijn van alles. Er gebeurt dan ineens zo veel dat de aandacht vraagt. Sterkte in de komende tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via een andere blog ... zag ik opeens "Quiltmiep" staan heb ik je nu gevonden ?
  (Ivm je reaktie vanochtend op mijn blog ...)

  Gecondoleerd met je schoonmoeder ... zo plotseling las ik bij je vorige berichtje ....
  Sterkte gewenst !
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gecondoleerd nog...het valt niet mee, om zo iemand te verliezen. Vreemd dat ze er niet meer is....en mooi voor haar om zo te mogen gaan zonder pijn of ziekbed. Sterkte met jullie verwerking en verdriet

  BeantwoordenVerwijderen