zaterdag 26 maart 2011

Een week veel gedaan...

Vorig weekend had ik besloten dat ik veel naaiwerk af wilde maken wat er al lag. Dat was goed gekomen als ik niet op maandag en dinsdag morgen naar de markt in Rijssen en Wierden was gegaan.
Maar eerst iets anders. Vorige week heb ik stofjes laten zien voor 2 tassen. Een tas is klaar en inmiddels ook al kado gegeven. Ik was zelf heel tevreden en Leidy was er ook heel blij mee. De tas liet ze aan iedereen zien en er moest natuurlijk bij verteld worden dat ik 'm zelf had gemaakt.

Nu de markten. Maandag eerst zwarte fleece gekocht voor een badjas. Gires is bijna jarig en is gek van FC Twente. Ik heb een zwarte badjas gemaakt met rode binnenvoering en ik heb het FC Twente logo er op geborduurd.  Ruben moest de badjas aan voor de foto maar daar was hij niet blij mee; hoe kun je een PSV fan een FC Twente badjas aan laten trekken. Ik heb maandag ook leuke stof gekocht voor een jurkje voor Mirjam. Ik heb van het naaiwerk wat er al lag 1 ding afgemaakt en dat was een fleece trui voor Mirjam.

Dinsdag ben ik naar de markt in Wierden geweest. Daar kreeg ik stof mee van Samitex om 3 modellen te maken voor het stoffenspektakel in Deventer. Verder heb ik nog stof mee genomen voor een broek en een bloes voor mij zelf en een patroon voor een korte broek voor Job en een patronenblad met leuke kinderpatronen. Misschien dat het de aankomende week beter gaat met het naaiwerk wat er nog ligt. Ik moet voor volgende week ook nog een tas maken voor oma.

kaart tante Bertha


kaart oma
Vrijdag heb ik nog 2 kaarten gemaakt. Een voor oma en een voor haar zus tante Bertha. Zij zijn op dezelfde dag jarig oma wordt 88 en tante Bertha wordt 79. Zij maken zelf nog heel veel kaarten en vinden het dan ook leuk om een zelfgemaakte kaart te krijgen.

 Vanmiddag weer even lekker naar de repetitie van de Harmonie geweest. Heerlijk. Paul de Leeuw gespeeld en Ramses Shaffy, Alles is Liefde lekkere muziek allemaal voor het showconcert op 7 mei in de sporthal in Wierden. Na de repetitie nog wat blijven drinken.

Zometeen ga ik denk ik nog even verder met de quilt van Job. Dinsdag op de markt heb ik hele leuke stof gezien voor de achterkant van de quilt die ik hierna ga maken. Misschien dat ik het dinsdag wel vast ga halen. Mijn volgende quilt wordt een sprei voor op het bed van mijn neef Jonathan. Hij krijgt een quilt met allemaal vlaggen. Op de markt lag hele mooie rood met blauwe stof met witte sterren en dat leek mij wel leuk voor de achterkant, maar als ik wacht tot de quilt klaar is kan ik deze stof misschien niet meer kopen.

1 opmerking:

  1. Wat een mooie tas vind ik .en ik durf het haast niet te vragen zou ik het patroon ook mogen.en dan heb ik nog een vraag is er ook in enschede een groep die bij elkaar komt om lqol quilts te maken groetjes marianne

    BeantwoordenVerwijderen