zondag 6 maart 2011

Het afgelopen weekend niet zoveel geproduceerd. Dit wil niet zeggen dat ik heb stil gezeten.
Zaterdag morgen begon al vroeg met een bezoekje aan de ALDI een MP4 gekocht en dan moet je er altijd op tijd bij zijn want anders zijn ze uitverkocht. Ruben moest om 10.00u in Vriezenveen korfballen hij kon kampioen worden maar dan moest hij wel winnen. Job moest om 10.30u in Wierden korfballen. Albert zou af en toe een SMSje sturen om ons op de hoogte houden van de stand. Het is niet gelukt D1 heeft met 6-3 verloren van Vriezenveen nu is Vriezenveen kampioen. Job deed het niet veel beter hij verloor van TOP(Vroomshoop) met 2-4. Job had er zelf wel tich in kunnen schieten maar schoot alles huizen hoog over.
Volgende week nog 1 wedstrijd in de zaal dan gaan we weer naar buiten korfballen.

's Middags naar de repetitie van de Harmonie geweest. Druk aan het repeteren voor het showconcert op 7 mei in de sporthal van Wierden. Na de repetitie nog even lekker na gekletst en om een uur of acht naar huis. RUben wilde Madagascar kijken en ik ben maar weer lekker onder de quilt gekropen om te pitten. Vanmorgen nog een paar kaarten gemaakt maar de foto's zijn niet erg duidelijk geworden. We hebben inmiddels lekkere wraps gegeten en nu gaan we zo naar Hulsen.

3 opmerkingen:

 1. Hai Jannie, leuk een eigen weblog, kan je lekker show&tell houden vanuit je luie stoel, veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jannie,
  Leuk dat je een weblog hebt gemaakt. Zo kwam ik nu te weten dat je in de Harmonie speelt. Op dit moment ben ik bij het projectkoor in Wierden. Het is voor een afstudeeropdracht van een conservatorium studente. Op 28 mei is de uitvoering in het Anker. We zingen allerlei musical-liedjes, die uiteindelijk begeleid gaan worden door de harmonie. Volgens mij is dat dezelfde harmonie als waar jij bij bent.
  Je weblog ziet er trouwens leuk uit.
  Joke Jansen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, dat is leuk! Een eigen blog....en gelijk al zoveel te zien. Leuk ballet tasje! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen