woensdag 25 april 2018

Mooi gebaar

Onze dochter zit in groep 8 van de lagere school. Zo'n laatste jaar bestaat uit allemaal leuke dingen. 

In februari kreeg deze groep leerlingen te horen dat hun juf ziek is. Lympfklierkanker. De vooruitzichten zijn goed maar ze moet allemaal behandelingen ondergaan.  

Het is nu niet alleen musical, cito's en schoolkamp maar ook de ziekte van juf.

Toen deze kinderen in groep 2 zaten was de moeder van een klasgenootje ziek en heb ik met de klas een droomdeken gemaakt. Nu kwam van de meiden de vraag of ik dat weer wilde doen.
Ja natuurlijk. 

Ze hebben allemaal een wens geschreven of een tekening gemaakt op witte stof. We hebben samen bedacht dat we een gekleurde deken willen. Juf houdt van paars. De achterkant en de randen zijn paars.

Op vrijdag middag tijdens handenarbeid hebben een aantal kinderen, 5 stroken, tot een blok genaaid. Sommige kinderen hebben thuis met hun moeder of oma blokken gemaakt.

Daarna mocht ik aan het werk. Van alle blokken heb ik 1 geheel gemaakt.


Nu nog dubbelen. Dat heb ik ook op een grote tafel op school gedaan. De kinderen konden nu ook zien wat er tussen de stof zit.

Ik heb gevraagd of ze hun hand op een a4 wilden tekenen. Die heb ik verdeeld over de hele top gequild, tegen mijn gewoonte in, met de naaimachine. 


In de buitenrand van de quilt heb ik alle 31 namen gequilt. Ook met de naaimachine. Net als aan elkaar schrijven op school. Zo heb ik eerst alle namen verdeeld over de rand met een wit potlood. Toen de verdeling goed was heb ik ze er op genaaid.


Vanmorgen was de juf even op school en hebben de kinderen de droomdeken aan hun juf gegeven. 

2 opmerkingen:

  1. Een mooi idee en zo goed gemaakt met elkaar.
    Beterschap voor de Juf dat heel veel kan genieten van het quilt.
    Groetnis Annie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hiv-ziekte voor de laatste 3 jaar en had pijn die moeilijk te eten was en hoest zijn nachtmerries, vooral het eerste jaar. In dit stadium is het immuunsysteem ernstig verzwakt en het risico van het oplopen van opportunistische infecties is veel groter. Niet iedereen met HIV zal echter doorgaan met het ontwikkelen van AIDS. Hoe eerder u wordt behandeld, hoe beter uw uitkomst zal zijn. Ik begon met ARV om vroegtijdige dood te voorkomen, maar ik geloofde in God dat ik ooit zou worden genezen. Als een Hiv-octrooi adviseren wij om antiretrovirale behandelingen te nemen om onze kans te verkleinen van het verzenden van het virus naar anderen, een paar weken geleden kwam ik op zoek op het internet als ik informatie over Hiv-behandeling met kruidengeneeskunde kon krijgen, op mijn zoektocht zag ik een getuigenis van iemand die is genezen van Hiv haar naam was Achima Abelard en ander Herpes Virus patent Tasha Moore gaf ook getuigenis over deze zelfde man, genaamd Dr. Itua Herbal Center. Ik was ontroerd door de getuigenis en ik nam contact met hem op via zijn Email.drituaherbalcenter@gmail.com We praatten en stuurde me een flesje kruiden Geneeskunde Ik dronk het zoals hij mij opdroeg. Na het te hebben gedronken, vroeg hij me om een ​​test uit te voeren dat ik mijn lijdensweg met het Hiv-octrooi heb beëindigd. Ik ben genezen en vrij van Arv Pills. Ik ben hem altijd dankbaar Drituaherbalcenter . Hier zijn contactnummer +234 8149277967 ... Hij verzekert mij dat hij de volgende ziekte kan genezen .. Haar, kanker, herpesvirus, ziekte van Lyme, epilepsie, blaaskanker, colorectale kanker, borstkanker, nierkanker, leukemie, longkanker, non-hodgkin lymfoom, huid Kanker, Lupus, Baarmoederkanker, Prostaatkanker, fibromyalgie, ALS, Hepatitis, Copd, ziekte van Parkinson. Genetische ziekte, Fibrodysplasia-ziekte, Fibrodysplasia Ossificans Progressiva, Fluoroquinolone-toxiciteitssyndroom, Lever / Nier Inflammatoire, onvruchtbaarheid, darmziekte, ziekte van Huntington, Diabetes, Fibroid...

    BeantwoordenVerwijderen