zondag 6 maart 2016

Droomdeken

Dit jaar wordt er door veel quilters gewerkt aande 365 challange. Ik ben er ook heel druk mee. Binnenkort volgen er foto's. 
Op dit moment loop ik wel beetje achter. Maar ik heb een goede reden.

Met de kinderen van groep 8 van een lagere school in Wierden ben ik een droomdeken aan het maken. De leerkracht van deze groep heeft kanker en wordt niet meer beter. 
Donderdag 25 febr ben ik in de klas geweest en heb ik kleine lapjes gebracht waar de klas wat op kon tekenen of schrijven. Zaterdag hadden we de hele dag bee in Almelo. Die dag wilde ik quilten aan de quilt van Mirjam, maar dat heb ik niet gedaan. Ik heb van de lapjes van groep 8 een Top gemaakt. 'sAvonds heb ik de quilt gedubbeld en daarna ben ik begonnen met quilten. De kinderen hadden hun handen op papier getekend en die heb ik op hun getekende blokje gequilt( met de hand). Nu wil de namen van de kinderen met machine in de rand quilten. Daarna nog een biesje eromheen en een etiket achterop.
Ik heb nog nooit zo snel een quilt gemaakt maar in dit geval had ik niet veel tijd, dat wist ik toen ik aanbood dit voor groep 8 te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten