vrijdag 1 januari 2016

Gelukkig nieuwjaar


...en dan is het alweer 2016. Iedereen een heel gelukkig en gezond 2016. Een jaar waarin we weer heel creatief kunnen zijn.
De 365 challenge, ik ben begonnen en zie wel hoe ver ik kom. Ik heb inmijn eigen stoffen voorraad gewinkeld. Als ik het lang vol hou, zal ik wel wat stofjes bij moeten kopen. Mijn kleuren gaan van oud rose naar bordeaux rood aangevuld met kleuren groen.

Als we willen kunnen we ook weer aan het borduren. Geen randje maar letters. Het zal mij benieuwen.

Om het jaar gelijk maar goed te beginnen, zit ik alweer lapjes aan elkaar te naaien. Dit is een quilt waar ik al een tijdje mee bezig ben. Ik neem 'm eigenlijk altijd mee op vakantie. Nog 2 blokken en de rand en de quilt is klaar.  Daar ga ik niet mee wachten tot de vakantie. 

Mijn vakantie? Die heb ik al geboekt. Ik ga 2 weken naar Canada. Voor het eerst vliegen, samen met Mirjam. We gaan naar mijn schoonzus en zwager.

4 opmerkingen:

 1. Ik heb het even opgeslagen het blok van gister. Heb nog niet de goede stofjes. Zijn wel heel kleine stukjes.
  Kijk uit naar de letter borduren morgen
  Creatief nieuwjaar gewenst.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook een goed en heel fijn jaar. Je bent al met een behoorlijk Uitdaging begonnen zeg. Ik vind die quilt prachtig, maar wat een verplichting .....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Chris, daarom heb ik ook geen stofpakket gekocht. Ik gebruik stojes uit mijn eigen kast. Als het mij teveel wordt stop ik en maak ik van de blokjes die ik klaar heb een leuke quilt.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen