woensdag 30 november 2011

Concours Enschede

Het is al weer een tijdje geleden maar op 19 nov jl zijn wij met de Harmonie uit Wierden naar het concours in Enschede geweest.
We waren 's avonds pas om 20.00u aan de beurt. Een voordeel is dat je dan niet zolang op de uitslag hoeft te wachten en de uitslag was goed. We deden voor de tweede keer mee in de 1ste divisie. Het gemiddelde van de 2 stukken die we gespeeld hebben was 84.25 punten. Dat was dus een eerste prijs.
In het programma boekje staan niet alleen de stukken die er gespeeld worden maar ook het aantal muziekanten waar het orkest uit bestaat. Nu deed niet iedereen mee. We staan hier op het podium met 66 muziekanten. Officieel spelen we met 71 leden. Afgelopen zaterdag hebben er weer een aantal meisjes op fluit en klarinet voor gespeeld en die mogen dus nu ook mee spelen. Het aantal zal nu bijna 80 zijn. Volgens het programma boekje waren wij met 71 muziekanten al het grootste orkest op deze dag.  Op de foto is het niet te zien maar ik ben met mijn 40 jaar een van de ouderen. Volgens mij is de gemiddelde leeftijd 23 jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten