zondag 12 juni 2011

Terug van vakantie

Heerlijk een weekje naar Gulpen geweest. De kinderen hadden hier een week vrij en daarh ebben wij maar gebruik van gemaakt door een week weg te gaan. Op een boerderij in Euverum bij Gulpen. Wij waren er al een keer geweest. De kinderen vinden het geweldig. mee helpen de koeien voeren en naar het land brengen. Ze vermaken zich wel . We zijn er ook wel op uit geweest: Een riddertoernooi bij kasteel Hoensbroek, het drielandenpunt, pretpark de Valkenier in Valkenburg.  De week was zo om.


We dachten dat dit een glijbaan was. Het was een glijbaan met boorjes in het water. Mirjam wilde er af maar mocht niet alleen. Mama moest mee.  Het ging heel hard maar wel leuk: nog een keer....
Job en Ruben wilden wel een keer in de achtbaan. Mirjam wilde ook maar moest van ons eerst kijken. Ze veranderde niet van mening en Mirjam wilde ook. Mama moest weer. Doordat het heel rustig was mochten ze gewoon in hun stoeltje blijven zitten en het volgende rondje weer meerijden. Uiteindelijk zijn we wel 6x geweest.Ze kunnen wel samen iets doen!!!!
Papa moest er ook aan geloven. Niet in de achtbaan of van de waterglijbaan. Dan maar mee in de botsauto's.

Op de boerderij waar wij logeerden zijn 5 appartementen. Deze week waren Ruben, Job en Mirjam de einge kinderen. Toen wij kwamen waren er nog wel 2 jongetjes maar die gingen in het weekend weg.
Mirjam in haar prive zwembad


Dit is de boerderij gezien vanaf de heuvel voor de boerderij. Zo kun je zien dat wij een vrij uitzicht hebben. De weg voor de boerderijlangs wordt alleen gebruikt door fietsers en wandelaars. Verder alleen bestemmings verkeer.
 


Zoals je ziet zijn Job en Mirjam druk in de stal met voeren en aaien van de koeien.
Ruben kwam niet veel in de stal maar Mirjam durfde niet alleen langs de koeien. Ze vroeg Ruben mee te gaan en zo zie je ze samen met boer Huub de koeien voeren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten