zondag 3 maart 2013

eindelijk klaar

Gisteren was het dan zover. De opening van 'In Harmonie'.
Na maanden hard werk door aannemer Kalco uit Rijssen, leden van de Stichting muziek commissie en leden van de Harmonie Wierden is het gebouw klaar. 

In Wierden zijn 2 muziekverenigingen.  Ik zit in het bestuur van de Stichting Muziekcommissie Harmonie Wierden. Zij halen in Wierden oudpapier op en beheren het gebouw 'In Harmonie' in Wierden. 
In dit gebouw repeteerd de harmonie, de drumband en de mini/majorettes. De mzuiekschool geeft er les, en koor WIEZZ repeteerd er.
Al jaren wilden wij een ander/groter muziekgebouw. Er is van alles geprobeerd in overleg met de gemeente, samen met harmonie st Jan. maar dat kon allemaal niet doorgaan. Vorig jaar zijn wij als stichting begonnen met de verbouw van 'In Harmonie'.

Nu is het gebouw klaar.


Kussen met de sleutel.


Mooie lichtbak gekregen van de harmonie.


De harmonie gaf een serenade.


Een mooi mozaiek geschonken aan de stichting. In het kunstwerk zijn foto's van muzikanten verwerkt. De muzikanten op straat zijn gemaakt van oude instrumenten.
Links boven in het dak kappelletje zit een foto van (DZ)Ruben.


2 opmerkingen:

  1. Dat was wel een feest waard! Wat leuk dat jij je daar ook voor hebt ingespannen, met zo'n mooi resultaat. Wat een prachtig mozaïek is dat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb vanaf mijn 14e tot vorig jaar zelf ook bij verschillende verenigingen gespeeld.

    BeantwoordenVerwijderen