maandag 31 december 2012

Gezellige kerstVrijdag middag 21 december stond er een bloemen man bij ons aan de deur. Hij bracht dit mooie boeket. In eerste instantie konden wij geen kaartje vinden, waardoor wij natuurlijk heel nieuwsgierig waren naar de gulle gever. Bij het uitpakken en op de vaas zetten zagen we aan de onderkant een kaartje. 
De gulle gever was onze broer/zwager en schoonzus uit het verre Canada. 

Bedankt voor alles

stond er op het kaartje. Nou ik heb het met veel plezier gedaan ik ga er dit jaar ook gewoon mee verder, maar ik had hier voor geen bloemetje verwacht. Des te leuker is het  dan als je zo iets krijgt. 
Vorige week kwam er een doos met handdoeken binnen. Ze hebben mij gevraagd handdoeken te borduren die ze als kraam cadeautje kunnen geven. De eerste opdrachten voor het nieuwe jaar zijn dus al weer binnen.

Het weekend voor de kerst hebben wij allemaal om de beurt de griep gehad. De een iets erger dan de ander maar we hebben allemaal om de beurt op de bank gehangen. Kerst avond was alles weer over en toen moest Mirjam zingen met het kinderkoor in de kerk. 
 1ste Kerstdag zijn we heerlijk thuis geweest met elkaar. Lekker gegeten spelletjes doen. Gewoon lekker doen waar je zin in hebt.2e Kerstdag zijn we naar Houten gereden. Naar opa Jan en oma Riet. Andere oma (mijn oma) kwam ook. Lekker gezellig met elkaar koffiedrinken met een lekker gebakje erbij. Daarna met z'n allen gourmetten. Onder  het toetje zeiden Job en Ruben:

Verzadigd en verkwikt voor de afwas ongeschikt

Na het eten moest er natuurlijk eerst opgeruimd en afgewassen worden. Daarna was er tijd voor een spelletje. Het bleef niet bij 1 spelletje. Toen wij om 19.00u naar huis gingen waren ze nog aan het Rummikub spelen.


Mirjam is bij oma gebleven en die ga ik morgen, nieuwjaarsdag, weer ophalen. Ik blijf morgen avond ook een nachtje in Houten slapen en dan ga ik 2jan een andere Lockmachine kopen. bij Huissteden in Nieuwegein. De oude is inmiddels 20 jaar oud en heeft z'n beste tijd gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten