dinsdag 28 februari 2012

Vakantie


Mirjam had al een paar keer aan mij gevraagd of ze achter de naaimachine mocht. Ik had gezegd dat ze dat in de vakantie mocht. Nu is het vakantie dus maandag moest het gebeuren. Eerst de was op vouwen en strijken en dan achter de naaimachine. Mirjam heeft eerst geholpen met was opvouwen. We hebben leuke stofjes uitgezocht. Ik heb 4 vierkanten gesneden van vlieseline als onderlaag om op te naaien. Een plaatje in het midden van elk vierkant en daarom heen gekleurde stroken.


De naaimachine hebben we op langzaam gezet en het pedaal op een krukje omdat Mirjam er anders niet bij kan. Mirjam heeft alle stroken om de plaatjes genaaid. Ik heb de 4 vierkanten aan elkaar genaaid en er een kussen van gemaakt.


Het is een heel mooi fleurig kussen geworden. Vandaag wilde ze wel weer achter de naaimachine maar nu moest ik zelf nog een paar dingen doen. Nu heb ik nog een tweede machine, daar heb ik gisteren ook achter gezeten terwijl Mirjam achter de Pfaff zat, maar daar kan ik geen rits mee inzetten en dat moest vandaag gebeuren.

3 opmerkingen:

  1. Dat is toch super!! Wat zal je er een plezier aan gehad hebben om haar zo bezig te zien. Zó schattig!! En dat kussen is een plaatje geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat leuk he? dat je kleinkinderen zo graag achter de naaimachine zitten? Ze heeft mooiw blokjes gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen