vrijdag 15 april 2011

Heel druk geweest...

...maar niet met quilten. Voor Mirjam al een paar nieuwe zomerjurkjes genaaid. Stof geknipt voor een aantal zomerjurkjes en bloesjes. In mijn vorige bericht vertelde ik dat Job ook wilde quilten. We hebben samen stof gekocht en hebben een patroontje getekend, ook de stofjes zijn geknipt. Woensdag heeft Job achter de naaimachine gezeten, gisteren weer maar nu ligt hij lekker in het zwembad met zijn zus en vader.
De naaimachine hadden we ingesteld op langzaam naaien. Het voetje stond onder de tafel op een krukje anders kon Job er niet bij en zo zat Job te naaien.

Vanmorgen ben ik weer in de Schelfhorst naar de Bee geweest. Heerlijk bijgekletst en daar hoorde ik dat er vandaag , voor het laatst, de tentoonstelling van de NBvPV was. Thuis even overlegd: Albert is op de fiets naar het zwembad en zo kon ik met de auto naar de tentoonstelling in Nijverdal. Een paar leuke ideetjes opgedaan, een patroontje gekocht van een leuk toilettasje en een lijmpen  gekocht. Ze zeggen dat het heerlijk werkt, we gaan het uitproberen. Bij een verloting nog een leuk speldenkussentje gewonnen.

Verder ben ik de afgelopen week bezig geweest met voorbeelden voor Hobbyvision in Rijssen. Zij gaan ook quiltstoffen verkopen. Ik had een stoffenpakket meegekregen met de vraag of ik er een paar voorbeelden voor in de etalage van wilde maken. Het kussen is af. Ik heb ook al stofjes geknipt voor een kubus maar daar moet ik eerst letters op apliceren. Binnenkort ligt het allemaal in de etalage van Hobbyvision en dan zal ik de foto's op mijn blog zetten en op de blog van Hobbyvision.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten