donderdag 30 januari 2014

Nieuwe aanwinst

Net voor de kerst deed mijn naaimachine het niet meer. Ik heb 'm laten maken en hij heeft het weer een dag gedaan en toen deed hij het weer niet. Printplaat kapot. Kon wel gemaakt worden, was de machine ook nog wel waard. Wat doe ik??? Uiteindelijk een goede deal gesloten met van Huissteden in Nieuwegein. Hij heeft mijn oude machine gemaakt, die kan Mirjam nu gebruiken en ik heb een nieuwe gekocht en dat voor een hele mooie prijs.


De Pfaff quilt expression 4.0. Er is al een 4.2 maar ik vond deze prima. Ik moet er mijn kleding op naaien en mee quilten dan vind ik het prima.


Zaterdag sprak ik iemand bij de korfbal en die vertelde mij dat er bij de kringloop een hele leuke kinder naaimachine stond. Vanmiddag had ik even tijd om te gaan kijken. Kom ik bij de kringloop zijn zijn ze alles aan het omzetten, ik zag daarom nergens het machientje staan.


Maar ik heb'm gevonden en gekocht. Hij was 'iets' goedkoper dan de Pfaff maar ik ben er net zo blij mee.

****************************************

Gisteravond nog even op Pinterest gekeken en een paar leuke idee├źn op gedaan. Ik zag een leuke mandje staan en toen bedacht ik mij dat we bij de laatste Schelfhorstbee het patroontje van dit mandje hebben gekregen.Het zat nog in m'n quilttas. Stofjes gepakt en uitgeprobeerd.
1 opmerking:

  1. Oh wat leuk Jannie. Die grote en die kleine machine! Tjonge, wat zal je blij zijn. Die mandjes vind ik ook ENIG!!

    BeantwoordenVerwijderen