vrijdag 3 augustus 2012


Nog even een paar foto's van vorige week. 

Wat is er lekkerder dan achter in de tuin in de zon of schaduw lekker een boekje lezen.
Deze handdoek gemaakt voor een neef. Hij heeft een eigen sloopbedrijf in Schalkwijk.  Ik heb van zijn logo een borduur patroon gemaakt en dit op een badlaken geborduurd.Vandaag ook maar weer achter de borduur machine gezeten. Een aantal voetbal logo's geborduurd. Foto volgt nog. Ik wil er een speel deken van maken. 

Mijn PFAFF naaimachine is kapot en moet gemaakt worden. Het scheelt dat ik er nog een paar heb. Nu kan je natuurlijk ook wat anders gaan doen dan naaien/quilten. Toch de naaimachine maar gepakt. De doos met resten stof van de kleding van mijn schoonmoeder en al gemaakte blokken op tafel gezet. 
Ik had stof op gezocht voor de randen. De top is nu bijna af. Ik denk dat ik er nog een rand om heen maak. Als ik er nog een paar randen met blokjes onderaan maak wordt het geheel iets langer en heeft de top bijna de lengte van een eenpersoonsbed.


Ik heb geprobeerd een aantal details uit de kleding terug te laten komen in de blokken. Er waren heel veel shirtjes met geborduurde bloemen. Een rok met nestels, een stukje van een geborduurde kraag.

1 opmerking:

  1. Heerlijk zo rustig met een boek genieten in de zon.
    Je top wordt enig. Waardevol met al die bijzondere lapjes.

    BeantwoordenVerwijderen