zaterdag 17 maart 2012

leuk dagje uit

Donderdag avond ben ik naar Houten gereden. Vrijdag morgen samen met m'n moeder en m'n zus naar de Knotsgekke Kaartendagen en de Hobby Creatief beurs in den Bosch. Deze keer waren beide beurzen tegelijk. We konden met een combi kaart heen en weer lopen tussen beide beurzen. We zijn begonnen bij de creatieve beurs. Daar was het heerlijk rustig. We hebben alles op ons gemak bekeken en af en toe wat gekocht.

dag opbrengst.

We voelden dat het tijd was om wat te gaan eten. Een tafeltje gezocht, wat lekkers gehaald en dan even lekker zitten en kletsen over alles wat we tot dan toe gezien en gekocht hadden.

Nu naar de kaarten maak beurs. Daar was het heel druk. Je struikelde veel over de boodschappentrolly's die iedereen vol inkopen achter zich aan sleept. We hebben veel ideeen op gedaan ook wel wat gekocht, toch wilden we nog even terug naar de creatief beurs. Bij een van de eerste stands verkochten ze garen voor een hele leuke sjaal. Ze hadden ook hele leuke vingerhoeden. Ook nog even terug naar de stand met zpaghetti. Nu waren onze tassen echt vol.

Er waren weer tafeltjes vrij. Lekker nog een beker koffie gehaald en dan met de pendelbus naar het station en met de trein terug naar Houten.

Nu moeten we ook nog maken wat we hebben gekocht. Vandaag jammer genoeg geen tijd. De hele dag druk met de muziek.

2 opmerkingen:

  1. dat was dus echt genieten op de beurs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is wel duidelijk dat jullie genoten hebben. Wat heerlijk dat je zo samen met zus en moeder daar heen kon. Jullie hebben dus dezelfde belangstelling en kunnen veel delen met elkaar. Enig.

    BeantwoordenVerwijderen