zondag 3 november 2013

Verjaardag


Zaterdag 20 oktober is Mirjam alweer 8 jaar geworden. Samen hebben we stofjes uitgezocht voor de verjaardag quilt. Toen ik het quiltje af had was ik niet helemaal tevreden over de kleurcombinatie. Nu hangt het quiltje alweer 2 weken in de kamer  en begin ik het wel leuk te vinden.

Mirjam was op zondag jarig en moest op haar verjaardag met het kinderkoor
"Zingen maakt Blij"zingen in de kerk. Mirjam wilde graag ontbijt op bed.


Dit briefje lag op tafel. Haar bestelling voor het ontbijtje.


Zo zag het voor haar gemaakte ontbijtje er uit.


Het mooiste van dit alles is dat Mirjam helemaal niet van een ontbijtje houd. Het is iedere ochtend 'feest'als Mirjam aan tafel zit. We hebben al van alles geprobeerd maar ze vind 's morgens vroeg ontbijten eigenlijk helemaal niks. Ze heeft dan ook meer genoten van het idee dat ze een ontbijtje op bed kreeg. Het eitje en haar beker yoki vond ze wel lekker.

 De ochtend van haar verjaardag was dominee Boomsma er achter gekomen dat ze jarig was en hij vond het wel leuk als de hele kerk voor haar ging zingen. Daar heeft ze dan ook van genoten. Zij voor op het podium en iedereen zong voor haar het lang zal ze leven.


Deze cakejes hebben we gemaakt voor de kindervisite.


Dit zijn de traktaties waar ze op school op heeft getrakteerd. Een "kersenbonbon" voor de kinderen en een doosje met chocolaatje en herfststorm theezakje voor de juffen en meesters.

Nu hebben we woensdag a.s. nog een verjaardagsfeestje en dan is alle feest weer achter de rug.

2 opmerkingen:

  1. Nog gefeliciteerd met Mirjam. Wat geweldig dat de hele kerk voor haar gezongen heeft. Dat hoor je toch nooit! Als één grote familie. Ontzettend leuk. En dat ontbijtje had ze goed uitgekozen hoor. Het quiltje voor haar vind ik wél leuk. Afmaken hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog wel wat laat . maar gefeliciteerd nog met de jarige, quiltje word best mooi.
    Groetnis Annie

    BeantwoordenVerwijderen