vrijdag 30 augustus 2013

Leuk werk

Geregeld maak ik ook even tijd vrij bij om bij anderen op hun blog te kijken. Zo zag ik ergens een link naar een hele leuke quilt. Het is een blok van de maand. Het patroon staat iedere eerste van de maand op de computer. Het is gratis te downloaden. 
Op het moment dat ik keek was het al april. Gelukkig blijven de oude blokken gewoon op de computer staan. Ik heb de patronen gedownload en ben er mee begonnen. Voor deze quilt gebruik ik alleen maar stofjes uit mijn eigen doos. Misschien dat ik voor de randen en de achterkant stof moet kopen. Er worden ook knoopjes en kantjes in verwerkt en die haal ik overal bij familie vandaan.


Dit speldenkussen was een van de eerste dingen die ik heb gemaakt. De knopjes van de spelden moest volgens het patroon een frans knoopje zijn. Mijn knopspelden hebben allemaal een gekleurd knopje dat ik wilde ik in de quilt ook. Ik heb gekleurde stras steentjes als knopjes gebruikt.


Deze paspop was de volgende die ik heb gemaakt. Met een paar oude knoopjes en een oud kantje.


Dit is een verzameling van wat ik tot nu toe klaar heb.In het midden komt nog een grote naaimachine. Het patroon heb ik al, ik moet het alleen nog maken. Dit weekend is het al weer september dan staat het volgende patroon er weer op.

Vind je het een leuk patroon kijk bij Sulky Kreative BOM 2013. De exacte site weet ik niet. Het is wel Duits.

2 opmerkingen:

  1. Deze quilt past ook precies bij jou, ik vind hem heel leuk, zelf begin ik voor het eerst aan een bom "aan de kust" van Marijke Tabak van atelier Hartendief. Die begint in oktober, ben benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leukerd! Met veel afwisseling, dat maakt het heel aantrekkelijk.

    BeantwoordenVerwijderen