zondag 24 juni 2012

Brinkmarkt in Schalkwijk

verkoop materiaal voor de kraam van mijn moeder

Afgelopen zaterdag was weer de jaarlijkse Brinkmarkt bij de Herv Kerk in Schalkwijk. Ook dit jaar is mij gevraagd te komen helpen. Voor het derde jaar heb ik in de horeca tent gestaan. Het eerste jaar was het bijna 30 graden. Vorig jaar heeft het de hele ochtend geregend en dit jaar was het droog +/- 18 graden. Helemaal goed. De markt begint om 9.00u maar wij moesten om 7.00u aanwezig zijn om alles klaar te zetten. Als om 9.00u de hekken worden weg geschoven rennen alle mensen de brink op, toen ik dat de eerste keer zag heb ik heel raar staan kijken.  


Ook dit jaar was Job met mij mee. Vorig jaar vond hij het niet zo leuk omdat het zo regende kon hij niet veel doen. Dit jaar heeft hij zich goed vermaakt. Eerst geholpen met alles klaarzetten, daarna wat leuke knuffels kopen en de rest van de ochtend op het springkussen.
Als je dan 's morgens vroeg uit je bed moet en dan de hele dag buiten druk bent kun je daarna goed slapen. Helemaal als je ook nog 2 lekkere zachte knuffels hebt gekocht.

Om 14.00u is de markt weer afgelopen en helpt iedereen van jong tot oud mee met opruimen.

5 opmerkingen:

 1. Wat ligt Job lekker t slapen, heerlijk gezicht.
  Ik zie daar op de kraam geborduurde handoekjes liggen met FC Utrecht, die heb ik zelf ook gedigitaliseerd en geborduurd voor iemand. Heb jij ook een borduurmachine?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook een borduurmachine en sinds februari een Brother. Ik heb deze patronen van de site: help mijn moeder borduurt. Daar staan bijna alle logo's van voetbalclubs op. Na een mailtje krijg je gratis toe gestuurd.

   Verwijderen
  2. Leuk, ik heb een Janome 11.000 sinds 2009. Laatste tijd niet veel mee gedaan.
   Ik ontwerp ook zelf en ken ook de site van help moeder borduurt. Ik vind het heel leuk werk en zet ook blokjes tussen de quilts.
   Heb jij de hele grote Brother borduurmachine

   Verwijderen
  3. Ik heb een brother 1500 INOV. Op deze blog staat een foto eind februari toen ik de machine heb gekocht.

   Verwijderen
 2. Wat enig dat je je moeder op deze manier kan helpen. Zo'n dag is natuurlijk ontzettend gezellig. Gelukkig dat Job het ook zo naar zijn zin heeft gehad.

  BeantwoordenVerwijderen